Karikagyűrű blog

Olvasson arról, ami a szenvedélyünk!

Hungororing Karikagyűrűk
Hungororing Karikagyűrűk

Babonák az esküvő körül

A különféle népi hiedelmek, babonák jelen vannak életünkben. Összegyűjtöttünk néhány esküvővel, karikagyűrűvel kapcsolatos jósjelet, és babonát, hogy tudd, mit kerülj és mire vigyázz…

Tovább olvasok
Hungororing Karikagyűrűk

Arany ötvözetek

Sokan bizonytalanodnak el az ékszerüzletben és a bemutató termekben, amikor az a kérdés kerül szóba, hogy hány karátos is legyen a karikagyűrű. Lehet, hogy valahonnan rémlik, hogy a 18 karátos az „jobb”, de olyat is hallhattunk már, hogy a fehérarany drágább, vagy a vörös arany az „orosz” arany… Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Tovább olvasok
Hungororing Karikagyűrűk

Találja meg az igazit!

Örök játék az igazi, a legtökéletesebb, a nekünk való jegygyűrű felkutatása és kiválasztása. Pont olyan fáradhatatlan és izgalmas ez a keresés, mint ahogy a tökéletes ruhát, életünk állását, vagy akár a nagy Őt keressük.

Tovább olvasok

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

Iratkozzon fel negyedéves hírlevelünkre, melyből értesülhet a legfontosabb eseményeinkről, kiállításokról, szezonális ajánlatainkról, és elsőként  olvasóinknak mutatjuk be a kollekciók új modelljeit is!

Üzenet küldésével hozzájárul ahhoz, hogy az így tudomásunkra jutott személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban leírtak szerint kezeljük. Az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja a tájékoztatóban leírt módon. Az adatkezelési tájékoztatót IDE KATTINTVA érheti el.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.