Legyen viszonteladó partnerünk!

Hungororing Karikagyűrűk

Miért válasszon bennünket?

Ismert, megbízható brand

HUNGORORING

A folyamatosan épülő, 100%-ban magyar tulajdonú márkanév mára egyet jelent a megbízható, örökre szóló minőséggel!

Az ország legnagyobb karikagyűrű gyártója

Magyarország legnagyobb karikagyűrű gyártója több, mint ezer mintadarabos kollekcióval, többszáz készleten lévő gyűrűvel. Akár egy darab gyűrűre van szüksége, akár egész méretsorokra az extrém kicsitől, az extrém nagy méretig minden igényt ki tudunk szolgálni!

Kölcsönös bizalom

Számos partnerünkkel ápolunk sok-sok évre visszanyúló munkakapcsolatot, melynek alapja a kölcsönös bizalom és tisztelet. Együtt, egymással dolgozunk azért, hogy vásárlóink elégedettek legyenek.

Cégünk közel 20 éve készít karikagyűrűket, és forgalmaz arany, ezüst ékszereket importőrként. Számos, nagy múltra visszatekintő nemzetközi gyártóval állunk kapcsolatban, és rendszeresen látogatjuk a legnagyobb hazai, és külföldi szakmai rendezvényeket vásárokat, hogy bővítsük ismereteinket, új kapcsolatokat építsünk.

Üzletpolitikánk alappillére a kölcsönös bizalom és tisztelet, hiszen egy csónakban evezünk, mindannyiunk közös érdeke a vásárlóink elégedettsége!

Fő profilunk a karikagyűrű gyártás, melyet német gépekkel, magyar szakértelemmel készítünk. Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a csőöntéses eljárással, forrasztás nélkül készült karikagyűrűk szimmetrikusabbak és szabályosabbak a hagyományos, kézzel készült társaiknál. Kőfoglaló mestereink precíz munkát végeznek maximális odafigyeléssel. A legkisebb, és a legnagyobb megrendeléseket is rövid határidővel, kedvező fizetési konstrukcióval tudjuk teljesíteni, legyen szó akár egyetlen pár arany karikagyűrűről, vagy ezüstből készült teljes méretsorokról. 

Partnereinket igyekszünk mindenben támogatni, a közösségi felületeken való megjelenéstől egészen az esküvő kiállításon történő megjelenésig, és ezt a közös együttműködést szeretnénk a közeli jövőben még jobban elmélyíteni, még több támogatást, még több segítséget biztosítani!

Forduljon hozzánk bizalommal, írja meg elképzeléseit, tegye fel kérdéseit!

Elérhetőségeink kizárólag viszonteladó partnereink számára:

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

Iratkozzon fel negyedéves hírlevelünkre, melyből értesülhet a legfontosabb eseményeinkről, kiállításokról, szezonális ajánlatainkról, és elsőként  olvasóinknak mutatjuk be a kollekciók új modelljeit is!

Üzenet küldésével hozzájárul ahhoz, hogy az így tudomásunkra jutott személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban leírtak szerint kezeljük. Az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja a tájékoztatóban leírt módon. Az adatkezelési tájékoztatót IDE KATTINTVA érheti el.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.