ÉKSZEREINK

BEMUTATJUK A HUNGORORING ÉKSZERKOLLEKCIÓKAT

A Hungororing ékszerek végigkísérik az életünk egyik legszebb időszakát: az eljegyzéstől egészen az esküvőig. Szerencsések vagyunk, mert tanúi lehetünk egy férfi elhatározásának, amikor eldönti, hogy megkéri Szerelme kezét egy eljegyzési gyűrűvel, vagy a jegyespárok izgatott várakozásának, amikor kiválasztják karikagyűrűiket, és láthatjuk a hölgyek csillogó tekintetét, amikor menyasszonyi ruhájukhoz illő ékszereket választanak, hogy még csodásabban tündököljenek a nagy napon.

Ezekhez a csodálatos pillanatokhoz méltó karikagyűrűket, ékszereket készítünk. Büszkék és boldogok vagyunk, hogy a részesei lehetünk. 

Tekintse meg a Hungororing ékszerkollekcióit, és olvassa el a legfontosabb  tudnivalókat.

karikagyűrűink és eljegyzési gyűrűink

A szerelem örök, az örökkévalóság része. Ha felnősz, és megismered a szerelmi élet művészetét, elfogadod a valóságát, napról napra növekszik benned. A házasság óriási lehetőség, hogy belenőj a szerelembe.

TUDNIVALÓK A KARIKAGYŰRŰK KIVÁLASZTÁSÁHOZ

Hungororing Karikagyűrűk

COMFORT FIT BELSŐ - SZÉPSÉG ÉS KÉNYELEM TÖKÉLETES PÁROSÍTÁSA

A hagyományos kézi gyártású, belül egyenes karikagyűrűkkel ellentétben, mi egy speciális, számítógép-vezérelt célgép segítségével olyan rádiuszokat (domború íveket) alakítunk ki gyűrűink belső felületén, hogy azok hosszú távon is kényelmesek, komfortosak legyenek. Hiszen ezek az ékszerek a leghűségesebb társaink lesznek hosszú-hosszú időn keresztül.

ARANY VAGY EZÜST KARIKAGYŰRŰ?

Akár arany, akár ezüst karikagyűrűt képzeltek el maguknak, kínálatunkban mindkét típusból számos gyönyörű modell közül választhatnak.

A Hungororing Silvertone ezüst kollekció darabjai 14 karátos aranyozással vannak díszítve, ezzel még különlegesebbé varázsolva azokat.

KŐVEL VAGY KŐ NÉLKÜL?

A lehetőségek száma szinte végtelen: kérheti cirkónia, gyémánt, vagy egyéb drágakővel, lehet színes, vagy fehér, Drágaköveink megbízható európai kereskedőktől származnak, eredetiségüket minőségi tanúsítvánnyal garantáljuk!

Szeretne többet tudni a gyémántról? Olvassa el blogbejegyzésünket ITT.

Milyen színű legyen?

Döntse el Ön! 

Modelljeinkre tekintsen úgy, mint egy alapdarabra, melyet úgy alakíthat, ahogy Önnek tetszik! Bármelyik gyűrűt bármilyen színben el tudjuk készíteni. Kérjen tanácsot szakértőinktől, készséggel állnak az Önök rendelkezésére, hogy megtalálják az álomgyűrűt!

Szeretne többet tudni az aranyról, és az ötvözetekről? Olvassa el blogbejegyzésünket ITT.

Hungororing Karikagyűrűk
Hungororing Karikagyűrűk

Végül, de nem utolsó sorban: a felületek

A karikagyűrű felületét különféle módon díszíthetjük: kérhetik tükörfényes, vagy többféle matt felülettel. A matt részek gyönyörűen kiemelik a kövek csillogását, a fényes karikagyűrű klasszikus benyomást kelt.

A matt felület lehet selymes, homokfúvott, vagy valamilyen irányban szálcsiszolt: hosszában, keresztben vagy akár átlósan. A jégvirágos matt felület plasztikusabb, hangsúlyos megjelenést kölcsönöz az ékszernek.

Fontos tudni, hogy a felületi kialakítások a mindennapi viselés következtében változnak: Idővel a matt felület kifényesedik, a tükörfényes pedig valamelyest veszít fényéből. Ne aggódjon: hozza vissza felújításra, és ismét régi pompájában fog tündökölni a gyűrűje!

SIKERES FELIRATKOZÁS!

Ön sikeresen feliratkozott a Hungororing negyedéves hírlevelére!
Amennyiben nem érkezne meg néhány percen belül a visszaigazoló üzenetünk, nézze meg a spam mappában.

Hungororing logo

Sikeres üzenetküldés!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, addig kérjük szíves türelmét!

GLAM ÉKSZER

7400 Kaposvár, Ady Endre út 12.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.