karikagyűrű blog

Találja meg az igazit!

Örök játék az igazi, a legtökéletesebb, a nekünk való jegygyűrű felkutatása és kiválasztása. Pont olyan fáradhatatlan és izgalmas ez a keresés, mint ahogy a tökéletes ruhát, életünk állását, vagy akár a nagy Őt keressük.

Életünk egyik legfontosabb döntését hozzuk meg, amikor elhatározzuk, összeházasodunk. A házasság ősidők óta két ember egymás iránt érzett szeretetének legszebb kifejezője, melynek jelképe a karikagyűrű. A kör a végtelen szimbóluma, a karikagyűrű pedig két ember egy életre szóló összefonódását jelképezi, a szerelmet, a hűséget és az összetartozást.

Megtalálni egymást, belépni a házasság kötelékébe és örök hűséget fogadni életünk szerelmének – mindehhez szükséges még megtalálni a megfelelő gyűrűt is! 

A karikagyűrűk időszaka, amely egykor a fából, bőrből, csontból, vasból készült karikagyűrűkkel kezdődött, mára egy óriási, és különálló  üzletággá nőtte ki magát, amely az anyagválasztás, a formák, az egyedi elképzelések megvalósításának tekintetében gyakorlatilag végtelen lehetőségeket kínál. 

Válasszunk olyan gyártót, viszonteladót aki törődik az általa készített és értékesített ékszerekkel, mert ez az odaadás visszaköszön majd sok évvel később, amikor a gyűrűinken még mindig nincs egyetlen repedés sem, a kövek biztonságos foglalatukban pihennek, és a rendszeres polírozásnak köszönhetően ugyanúgy ragyognak, mint új korukban. 

A Hungororing forrasztás nélkül készülő karikagyűrűit német precizitással, modern technológiával készítik magyar szakemberek azoknak a jegyespároknak, akik örökre szóló szerelmi ígéretüket egy örökre szóló gyűrűvel szeretnék megpecsételni.

Válasszuk ki együtt az igazi álomgyűrűt! 

SIKERES FELIRATKOZÁS!

Ön sikeresen feliratkozott a Hungororing negyedéves hírlevelére!
Amennyiben nem érkezne meg néhány percen belül a visszaigazoló üzenetünk, nézze meg a spam mappában.

Hungororing logo

Sikeres üzenetküldés!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, addig kérjük szíves türelmét!

GLAM ÉKSZER

7400 Kaposvár, Ady Endre út 12.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.