RÓLUNK

Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk cégünket, és gyártástechnológiánk lényegét.
2006 nyarán a Hungororing Kft.-t kizárólag azzal az elhatározással hoztuk létre, hogy a magyarországi piacra kiváló minőségű, igényes karikagyűrűket gyártsunk mérnöki pontossággal. A 100% minőség számunkra nagyon fontos, így ezen törekvéseinket azóta is nagyon komolyan vesszük. Elkötelezett szándékunk továbbá, hogy számos nagykereskedelmi és viszonteladói partnerünkön keresztül minél szélesebb és különlegesebb választékot kínáljunk a hazai nagyközönségnek.
A modellek megtervezését és kivitelezését egy olyan több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kreatív csapattal végezzük, akik egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek az időtállóságra, a nemesi tradíciókra, ezen túlmenően a kényelmi szempontokra, és az egyedi megjelenésre is. Termékeink a legmodernebb német csőöntéses technológia alkalmazásával, számítógép-vezérelt (CNC) gépsorok segítségével készülnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyűrűk gyártása során semmiféle forrasztást nem alkalmazunk, még többszínű gyűrűk esetében sem. Belső felületük enyhén domború kialakítású (Comfort Fit), ezáltal rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak tulajdonosaik számára. 
Egy- és többszínű, köves és kő nélküli, valamint többféle felületkezelésű (pl.: selyem-matt, jégvirágos-matt, gyémántvésett, különleges mart felületű, vagy tükörfényes) karikagyűrűket is készítünk a legváltozatosabb igény szerint. Ezek variációs lehetőségei szinte végtelenek.
Kiállítóként jelen vagyunk a nagyobb hazai esküvő kiállításokon, ahol szakembereink tanácsadása mellett fel tudjuk mérni közvetlenül a valós fogyasztói igényeket, és nem utolsó sorban bemutathatjuk újdonságainkat. Rendszeresen látogatjuk a nemzetközi ékszer-kiállításokat, ahol nyomon követhetjük az aktuális divatirányzatokat és a legújabb karikagyűrű trendek alakulását. Az itt felvonultatott ötleteknek természetesen ragyogó hasznát vesszük a tervezésnél!
Reméljük hamarosan személyesen is üdvözölhetjük központi bemutatótermünkben, vagy valamelyik kiemelt partnerünknél, ahol az ország legnagyobb gyűrűkínálatával találkozhat. Kellemes időtöltést kívánunk honlapunkon!

A Hungororing csapata

SIKERES FELIRATKOZÁS!

Ön sikeresen feliratkozott a Hungororing negyedéves hírlevelére!
Amennyiben nem érkezne meg néhány percen belül a visszaigazoló üzenetünk, nézze meg a spam mappában.

Hungororing logo

Sikeres üzenetküldés!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, addig kérjük szíves türelmét!

GLAM ÉKSZER

7400 Kaposvár, Ady Endre út 12.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.