HUNGORORING KARIKAGYŰRŰ KOLLEKCIÓK

A szerelem a legnagyobb csoda a világon.
Bármit hozzon is, harcot vagy akár fájdalmat, minden csak boldogságot jelent. És ha egymással lehetünk, az jelenti a legtökéletesebb boldogságot.

Találják meg az álomgyűrűt!

A Hungororing kollekciók folyamatosan bővülnek, és ehhez az élet adja nap mint nap az ihletet. A hozzánk betérő jegyespárok örömteli kisugárzása, a bemutató termünkben elhangzott párbeszédek, a ragyogó tekintetek, melyek egymást keresik, és szavak nélkül is beszélgetnek: „Neked tetszik?” „Ez lesz a tökéletes, ez az én álomgyűrűm!” Ezek mind inspirálnak, és az így szerzett benyomásainkat gyűrűkbe öntjük.

Nézzék meg az Easy Light könnyed eleganciát tükröző darabjait, a Classic sorozat újrahangolt klasszikusait, melyek olyanok, mint nagyszüleink, dédszüleink gyűrűi, mégis modernek a gyártási technológiának, és a finoman lekerekített éleiknek, Comfort-Fit belső kialakításuknak köszönhetően, vagy a lendületes, de mégis letisztult Start kollekció modelljeit, melyeket készletről akár azonnal elvihetnek. 

Merüljenek el a Ringerman kollekció világában, és engedjék, hogy a több száz elbűvölő modell közül felbukkanjon az igazi! Sárga? Vörös, vagy fehér? Próbálják fel, és döntsék el, hogy melyik tetszik a legjobban, melyik mutat legszebben az ujjukon!

Ezüst karikagyűrűink ugyanazzal a gondos figyelemmel és odaadással készülnek, mint a gyémántköves arany modellek, forrasztás nélkül, és Comfort-Fit belsővel az örökre szóló minőségért és kényelemért. Válogasson kedvére a Silver Star, Silver Slim, Silver One vagy a Silver Line kollekciók modelljei közül, vagy csempésszenek egy kis színt az ezüstös csillogásba, és válasszák a Silvertone kollekció aranyozott mintadarabjait.

SIKERES FELIRATKOZÁS!

Ön sikeresen feliratkozott a Hungororing negyedéves hírlevelére!
Amennyiben nem érkezne meg néhány percen belül a visszaigazoló üzenetünk, nézze meg a spam mappában.

Hungororing logo

Sikeres üzenetküldés!

Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, addig kérjük szíves türelmét!

GLAM ÉKSZER

7400 Kaposvár, Ady Endre út 12.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.