Gravírozás - személyes üzenet a karikagyűrűben

Válasszanak egy filigrán karakterű, vagy akár egy hangsúlyos, szélesebb gyűrűt, a gravírozás személyes értéket kölcsönöz az ékszernek. Üzenetüket elrejthetik a gyűrűk belsejébe, vagy az ékszer külső felén viselve megmutathatják akár az egész világnak – legyen az dátum, név, esetleg egy idézet. Nálunk a személyesség a lényeg, ezért akár saját kézírásuk, és az ujjlenyomatuk is díszítheti a gyűrűket. 

Lehetőséget biztosítunk a gyűrűk külső, illetve belső gravírozására a létező összes betűtípusból. Önnek nincs más teendője, mint PDF formátumban elküldeni az info@hungororing.hu e-mail címre a kiválasztott betűtípussal leírt neveket, dátumot, ábrát vagy bármilyen szöveget. Mi ezt feldolgozzuk, az esetleges apróbb hibákat kijavítjuk, majd a megfelelő méretre kicsinyítjük és a számítógép-vezérelt gravírozógép segítségével az ékszerekbe varázsoljuk.

Amennyiben úgy kívánják, előtte látványtervet is tudunk küldeni.

Ha szeretnének ihletet meríteni, nézzék meg a jegyespárjaink által leggyakrabban kért betűtípusokat:

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

Iratkozzon fel negyedéves hírlevelünkre, melyből értesülhet a legfontosabb eseményeinkről, kiállításokról, szezonális ajánlatainkról, és elsőként  olvasóinknak mutatjuk be a kollekciók új modelljeit is!

Üzenet küldésével hozzájárul ahhoz, hogy az így tudomásunkra jutott személyes adatait az Adatkezelési tájékoztatónkban leírtak szerint kezeljük. Az adatkezeléshez való hozzájárulását bármikor visszavonhatja a tájékoztatóban leírt módon. Az adatkezelési tájékoztatót IDE KATTINTVA érheti el.

BALOGH ÓRA-ÉKSZER

1138 Budapest, Duna Plaza, Váci út 178.

9700 Szombathely, Fő tér 17.